HOE ALUMINIUM RAMEN & DEUREN TE SCHRAPPEN

Aluminium is een van de meest herbruikbare bouwmaterialen. Het kan continu worden gerecycled, zonder zijn kracht of uitstraling te verliezen. Het is ook een van de meest gebruikte materialen, van drankblikjes tot automotoren tot bouwconstructies.

Verwijder aluminium deuren en ramen door de schroeven te verwijderen waarmee ze met een boormachine aan de houten kozijnen zijn bevestigd. Gebruik een geschikt bit in de boor; sommige aluminium ramen en deuren zijn vastgemaakt met kruiskopschroeven, andere met standaardsleuven, weer andere met moerkoppen. Bewaar de schroeven in een bakje – ze zijn ook van aluminium.

Scheid verwijderbare vleugels van deuren en ramen van het aluminium frame; Stormdeuren hebben meestal glazen componenten die naar buiten komen, net als sommige ramen. Verwijder eventuele afscherming in stormdeuren of ramen door de rubberen spie rond de randen los te trekken en deze in groeven in het aluminium te houden. Haal het glas voorzichtig uit aluminium frames om letsel te voorkomen. Trek eventuele spiebanen of soortgelijke bindingen rond de rand weg om een ​​volle ruit te verwijderen, of breek het glas met een hamer.

directkozijnen.com